Plus Size photography by Juci Erdős

Erdős Juci plus size fotós, aki plus size Hölgyeket fotóz

Gebe kontra dagi - Hagyjuk már ezt abba!

2017. augusztus 11. 11:35 - PlusSizePhotography

Hagyjuk már abba ezt a gebe kontra dagi dolgot!! Lejárt lemez. Mire jó ez?? Mire jó mást kritizálni?? Ezzel a módszerrel mikor érezte magát jól valaki is rövid- vagy akár hosszútávon??
Magukat elfogadónak tartó, pozitív irányt mutató személyek is beleesnek olykor ebbe a hibába. De miért??
Lefikázni a fitness gurut vagy a vékony modelleket, s ezzel az elnyomással felemelni a telt nőket. Jesszusooom!! Így nem lehet, meg minek is??
Béna, ciki, kicsit sem intelligens hozzáállás, sőt, szerintem ordít erről a felfogásról a kisebbségi komplexus.
Azzal, ha valakit lenéznek a testalkata vagy a teste, s az élete felett hozott döntései miatt, nem lesz több senki, inkább roppant mód szűk látókörű, mert nem tudja elfogadni, hogy sok félék vagyunk.
Hagyjuk már abba a vékonyak szapulását!! És nem, az nem magyarázat és kicsit sem mentség, hogy mert a vékonyak is csúfolják a kövéreket. És?? Aki csúfolja, kigúnyolja a másikat, az azt minősíti, nekünk nem kell ugyanolyannak lenni. Ettől nekünk, telt Nőknek nem lesz több önbizalmunk, mert "legebézzük" a vékonyakat. Csak beleesünk újra és újra abba a hibába, hogy másokhoz hasonlítjuk magunkat.
Semmi értelme, semmit nem ad ez a boldogságunkhoz. Semmit.
És mert más szűk látókörű, nekünk még nem kell annak lennünk. Kezeljük a helyén a dolgokat és ezzel együtt önmagunkat. Találjuk meg, ki miben jó! Hagyjunk fel mások hibáztatásával, a másokra mutogatással, foglalkozzon mindenki magával, több energiája és ideje marad mind az önbizalma növelésére, mind a boldogsága megtalálására, amibe pedig már nem fér bele mások fikázása.erdos_juci_plus_size_photography_11.jpgErős emberek nem nyomják le a többi embert, mert ismerik saját értékeiket. Az erős emberek felemelik a többieket.

 

Szólj hozzá!
http://www.jucierdos.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://plussizephotography.blog.hu/api/trackback/id/tr712737128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása