Plus Size photography by Juci Erdős

Erdős Juci plus size fotós, aki plus size Hölgyeket fotóz

FOTÓZÁS + LELKI TUNING 7 LÉPÉSBEN

2019. május 22. 21:17 - PlusSizePhotography

plus_size_fotozas_6.jpg

Arra gondoltam, írok egy olyan blogbejegyzést, amiben elmesélem, hogyan is működik egy fotózás nálam?! Olvasd végig, hogy tudd, hogyan készülj, mikor jössz hozzám.  ;)

 

 1. LÉPÉS 

Először megnézed  a fotócsomagokat, melyeket IDE KATTINTVA találsz meg, hogy melyikre szeretnél jönni hozzám, vagyis hány db képet szeretnél magadról, hány féle szettben, milyen hangulatban, stb.

 

 2. LÉPÉS 

Mikor megvan a Neked tetsző fotócsomag, utána  egyeztetünk időpontot a fotózásra és megbeszéljük a további részleteket, többek közt azt, hogy miket hozz magaddal, meddig tart majd a fotózás, hova gyere és a fizetés részleteit.

 

 3. LÉPÉS 

Elérkezett a nagy nap, eljöttél hozzám, már a stúdióban vagy. Ismerkedünk, egymásra hangolódunk, majd megmutatod a ruhákat, milyeneket hoztál, hogyan képzelted, miben szeretnél lenni a fotókon, én eközben csinálok a fejemben egy forgatókönyvet, hogy melyik öltözék melyik után jön, milyen háttér előtt, melyik díszletben és hasonlók. 

 

 4. LÉPÉS 

Ezt követően kisminkellek, elkészítem a frizurádat, ez idő alatt pedig beszélgetünk, mesélsz magadról, s én is Neked magamról, hogy mikor fotózlak, tudd, ki van a kamera mögött.

 

 5. LÉPÉS 

A fotózás közben instruállak, folyamatosan mondom, mit csinálj, hogyan pózolj, hogyan tartsd a kezedet, lábadat, fejedet, így nem kell félned, hogy ügyetlen leszel esetleg, mert figyelek Rád, s a legjobb, legszebb oldaladat örökítem meg. Amint megvan több beállítás az egyik ruhában, jöhet is a következő, s így haladunk tovább, míg készen nem leszünk.

 

 6. LÉPÉS 

Minden ruhában és szettben lefotóztalak, már csak az van hátra, hogy kiválaszd a Neked tetsző legjobb képeket, annyit, amennyit a választott fotócsomagod tartalmaz. Persze, ha több tetszene, erre is van megoldás, megvásárolhatóak a plusz képek is, ha nem tudsz tőlük megválni.

 

 7. LÉPÉS 

A kiválasztott fotóidat 2 héten belül nagy fájlküldővel e-mailen kapod majd meg tőlem, de nem engedlek ám haza üres kézzel, így a legjobb fotódat kinyomtatom Neked, magaddal viheted papírkép formájában a lelki tuningot, hogy míg nem kapod meg a kész fotókat, legyen mit nézned, hogy lásd: IGENIS JÓ NŐ VAGY!! ❤️

 

Bármi kérdésed lennemég, nyugodtan írj! Bejelentkezni, időpontot foglalni hozzám az önbizalom-növelő fotózásra ezen az e-mai címen tudsz: erdosjuci@gmail.com 

 

❗️ Ééés így a végére még néhány fotó, melyek kedvet, bátorságot adhatnak Neked a fotózáshoz:

plus_size_photography_street_fashion_1.jpgplus_size_6.jpg

plus_size_64.jpg

plus_size_33.jpg

plus_size_36.jpg

plus_size_99.jpg

plus_size_12.jpgplus_size_142.jpg

plus_size_120.jpgplus_size_122.jpg

plus_size_44.jpgplus_size_1224.jpg

07.jpgplus_size_367.jpg

plus_size_photography_11_1.jpg_mg_3875_ff.jpg

Még több fotót a Facebook oldalamon találsz, ott napi szinten töltök fel képeket a bátor Hölgyekről.


erdos_juci_plus_size_fotos_01.jpg

Erdős Juci plus size fotós,
a Plus Size photography megálmodója

Keress bátran! Légy bátor, vagy akár csak kíváncsi, és vágj bele!
Én biztatni, támogatni foglak végig a közös munka alatt és ígérem,
nagyokat nevetünk majd. :)

 

 

Ui.: Erre a videóra kattintva, még egy kisfilmet is megnézhetsz, hogyan zajlik egy fotózás nálam. 

 

 

Szólj hozzá!
http://www.jucierdos.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://plussizephotography.blog.hu/api/trackback/id/tr5514847988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása