Plus Size photography by Juci Erdős

Erdős Juci plus size fotós, aki plus size Hölgyeket fotóz

A PLUS SIZE NAP MELLÉKHATÁSAI

2017. november 08. 13:35 - PlusSizePhotography

2017. november 12-én, vasárnap rendezzük meg a PLUS SIZE NAPOT. Az idei már a 3. alkalom lesz, és ezennel a La Vida Rendezvényházban tartjuk, Budapesten. De kik a szervezők? Tóth Viki, a PLUS SIZE NAP megálmodója és én, Erdős Juci, a Plus Size photography fotósa.

_mg_9851_psn_22.jpg

Még 2014 tavaszán Viki előállt azzal az ötlettel, mi lenne, ha szerveznénk egy napot, amikor végre minden plus size nő, lány, asszony találhatna magára való ruhát, fehérneműt és még önbizalom-növelő előadásokat is hallgathatna. Mondtam, miért is ne?! 

Persze nem volt minden ennyire könnyű, voltak bökkenők, kiadások, amikkel nem kalkuláltunk, és rengeteg szervezést jelentett, ahogyan ez egy rendezvény során lenni szokott, de mikor láttuk a PLUS SIZE NAPRA érkező Hölgyek arcán a mosolyt, az örömöt és a felszabadultságot, hogy végre van egy nap, egy hely, ahol nem kell feszélyezve érezniük magukat, mert mindenkin van pluszkiló, mert végre nem lóg ki senki sem a sorból, megérte minden erőfeszítés, minden beletett idő és energia.

plus-size-nap-02_orig.jpgplus_size_nap_0010.jpgplus-size-nap-03_orig.jpg

 

 

 

 

 

Miért szervezzük meg 3. alkalommal is?? Mert hiszünk a PLUS SIZE NAP erejében és főként jótékony hatásában.

Hisszük, ha egyre több telt Nő megismeri az itthoni plus size ruhamárkákat, ruhaforgalmazókat, ezennel tudni fogják már, merre induljanak el, ha egyedi vagy akár alkalmi ruhát keresnek. Ezáltal sikerélményük lesz a vásárlásban is, ami eddig szenvedést okozott. Nem kell beérniük kisebb méretű vagy éppen túl nagy, zsákszerű előnytelen ruhákkal. Végre a telt nők is öltözhetnek stílusosan, és érezhetik magukat divatosnak, szexinek, értékesnek melytől pedig megnő az önbizalmuk.

_mg_0025_psn_3.jpg

A plus size divatbemutatók mellett önbizalom-növelő előadásokat is hallgathatnak a PLUS SIZE NAPRA érkező Hölgyek, hogy ne csak a külsőnkkel, hanem a belsőnkkel, a lelkünkkel is foglalkozzunk. Emellett szabad a vásár! Minden bemutatott ruha megvásárolható és velük együtt a többi kiállító portékája is: ékszerek, táskák, egyedi nagy méretű harisnyák, önfejlesztő könyvek, szépségápolási termékek, kézműves szappanok, aromaterápiás szolgáltatás, sminkeszközök és sminktermékek. Vagyis minden, ami egy igazi csajos shoppingolás része.

 

A PLUS SIZE NAP MELLÉKHATÁSA pedig nagyobb önbizalom és több mosoly.

Mi már kipróbáltuk, garantált a teljes testi-lelki feltöltődés. :)

fb.jpg

 

Ha nem szeretnél lemaradni 2017 legnagyobb PLUS SIZE ESEMÉNYÉRŐL, akkor tarts velünk!! Legyen Veled együtt kerek ez a nap! ;)

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://plussizephotography.blog.hu/api/trackback/id/tr8613205107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása