Plus Size photography by Juci Erdős

Erdős Juci plus size fotós, aki plus size Hölgyeket fotóz

5 dolog, amitől megnő az önbizalmad

2016. november 19. 21:13 - PlusSizePhotography

1. Hagyd abba a pletykálkodást!
Bár sokak hobbija mások kibeszélése, a mások életében való vájkálás, ne tedd! Inkább foglalkozz azzal, Te hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat, a legtöbbet. Építsd magadat, fejleszd a képességeidet, csinálj új dolgokat saját kútfőből, és leld bennük kedvedet! Ha kitölti napjaidat önmagad fejlesztése, megtalálása, a saját életed, már nem lesz igényed másokat, s életüket kibeszélni, mert Te már boldog vagy.
boldogsag.jpg2. Hagyj fel az ön-marcangolással!
Ha tükörbe nézel legközelebb, ne azt sorold fel, milyen ronda, ráncos és kövér vagy, hanem vedd észre, milyen jó, hogy vagy, hogy vannak karjaid, lábaid. Szép az arcod, a szemeid, a hajad. Emlékezz arra, másoktól milyen bókot kapsz, mit szoktak megdicsérni Rajtad, akár mit szeretnek Benned. Ezekre fókuszálj! Biztosan találsz egy testrészt, egy belső tulajdonságot, amit kiemelsz, amit szeretsz magadon. Mondd el a tükörképednek, akár ki is írhatod, mint én a stúdióm falára a pozitív állításokat. Majd mikor előtte állsz, megerősít Téged minden egyes írás. 1000 éves trükk, szerintem beválik Nálad is.
motivacio_fal_1.jpg3. Légy hálás!
Miért? Mindenért! Minden körülötted és benned lévő dologért. Bár sok minden olyan természetes, már-már magától értetődő, hogy van az életünkben, de mint tudjuk, mindezt egy pillanat töredéke alatt képesek vagyunk elveszíteni. De! Amíg van, légy hálás értük! Mikért is?
Akár azért, hogy ma reggel is felkeltél. Hogy ma is eljutsz a lábaidon A-ból B-be. Hogy ma is van mit enned. Hogy ma is elvisz a buszsofőr a munkahelyedre, hisz ha nem tenné, gyalog nehezebb lenne. A főnöködnek, hogy ma is dolgozhatsz. A párodnak, hogy a reggeli kávét ma ágyba hozta Neked. Vagy azért az ölelésért, amit gyermeked adott, mikor hazaértél. Vagyis mindenért!
hala.jpg4. Mosolyogj!
A mosolynak pozitív ereje van, a jókedv ragadós és vonzó.
A mosolygás még több mosolyt generál, így elkerülhetetlen, hogy boldog légy.
hahaha.jpg
5., Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik pozitívan gondolkodnak!
Akik szeretnek élni, akik, ha nehézségeik is vannak, nem problémaként fogják fel, hanem a megoldást keresik.
Akiktől kapsz is, nem csak leszívják az energiádat. Akik megnevettetnek, és olyan gyorsan repül velük az idő, hogy alig várod a következő találkozást. Akiktől tanulhatsz, akik támogatnak, de ha kell, figyelmeztetnek, ha letérsz az utadról.
_mg_4337_lll.jpg
S most azt kérdezed, ezekből hogyan áll össze a Te önbizalmad?
Hát, úgy, hogy azt teszed, amit szeretsz, és ezt olyan emberekkel teszed együtt, akiket szeretsz, ők pedig viszontszeretnek Téged, amiért Te hálás leszel, ettől pedig nő az önbizalmad. Így a tükörbe nézve már azt is látod, milyen értékes ember vagy, s ekkor már nem tudsz mást tenni, csak boldogan mosolyogni. :)

Szólj hozzá!
http://www.jucierdos.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://plussizephotography.blog.hu/api/trackback/id/tr8911974138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása