Plus Size photography by Juci Erdős

Erdős Juci plus size fotós, aki plus size Hölgyeket fotóz

"Ha valaki eddig hentes volt, nem lesz hirtelen másnapra balerina"

2017. március 10. 00:00 - PlusSizePhotography

A virtuális világban azt adsz elő magadról, amit csak akarsz, amilyen csak lenni szeretnél. Persze ez így önbecsapás és a többiek megtévesztése is, de sok embernek szüksége van arra, hogy fenntartson egy látszatot.

juci_erdos.jpg

Miért írom most ezt le? Mert magam is jártam úgy, hogy megvezettek, megtévesztettek, s az általam választott szolgáltatás olyan gyatra volt, hogy megfogadtam, legközelebb utána nézek, ki az, akihez mennék? Sőt, képzeljétek csak, nemrég történt, hogy szembejött velem egy ismerősöm hirdetésének reklámszövege, csak ici-picit átírva. A kis copy guru nem volt túl kreatív... Ezért is fontos, hogy utána nézzünk, milyen a kiszemeltünk korábbi munkája, szolgáltatása, visszajelzései vannak-e? Kik jártak eddig nála, munkatársai, a szakma számon tartja-e? Mert ez is fontos, sőt! Tudjátok számomra mi az igazi elismerés? Mikor más fotósok, küldenek hozzám plus size nőket, s az, mikor egy fotós jön el hozzám, hogy készítsek róla képet. Nah, ez aztán a döfi! � És én is nagyon szívesen ajánlok más fotóst, ha látom, szépen dolgozik. Nem konkurencia más szakmabeli, hisz mindenki másban jó, mindenki más pluszt ad, szerintem inkább erősebbé tesz minket egymás támogatása. Szeretek jó dolgokat tenni, összekapcsolódni másokkal a hivatásomban, jó ügyek mellé állni, segíteni, de egy valamit nem szeretek, ha meg akarnak vezetni, ha nagyot mondanak, de kicsit adnak. Szóval, vigyázzatok, ha valaki eddig hentes volt, nem lesz hirtelen másnapra balerina. �

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://plussizephotography.blog.hu/api/trackback/id/tr2612326263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása